I helgen var jag på inofficiel hundutställning i Örkelljunga. Jag ställde Ixi och Hera. Det gick bra för båda.
Det mest spännande var gruppfinalen där det var 5 hundar som skulle placeras. Domaren placerade nr 5 först sedan nr 4 etc. När det bara var 2 hundar kvar Hera + en hund till var det spännande och hon satte Hera som nr 1. Bästa valp i sin grupp. Jätteroligt. Matte var stolt
Samma sak för Ixi men hon blev placerad på plats 2. Jättebra även det 🙂

Heras kritik:
Utmärkt huvud och uttryck. Korrekt bett. Bra ögon och ögonbryn. Utmärkta öron. Bra hals, överlinje och kropp. Välvinklad. Bra ben och tassar. Utmärkt sträv päls. Bra även på benen. Utmärkta rörelser
HP, BIR valp, BIG1

Ixis Kritik:
Utmärkt huvud och uttryck. Korrekt bett. bra ögon och öron. Utmärkt hals, överlinje och kropp. Korrekt svans, utmärkt vinklad. Bra ben och tassar. Mycket bra päls av rätt struktur. Rör sig mycket bra med långt steg
HP, BIR, BIG2