Igår var det ett härligt väder hela dagen. Lite kallt på morgonen 10 minus när jag rastade hundarna innan jobbet.
Efter jobbet tog jag en härlig runda med hundarna i Skrea-skogen. Släppte Ixi så hon fick springa lite, och det tyckte hon var skitkul. Smilla fick gå i långlina. Vill ju inte släppa båda mina damer samtidigt. Ixi sprang och sprang, men höll sig i närheten av oss nästan hela tiden. I slutet fick hon upp spår på ett rådjur och stack efter. Jag såg rådjuret när det stack iväg med Ixi efter. Då tänkte jag hur länge är hon borta nu då. Förra gången var hon nog borta 10 – 15 minuter. Fast tiden verkar ju lång när man väntar. Men till min förvåning så var hon tillbaka inom 2 minuter. Härligt!!

På kvällen så var jag på Falkenbergs BK.s årsmöte, och där vi jag ta emot detta pris
pris

Klubbmästarpriset i Lydnad för år 2015 med Ixi 🙂

Detta får nu pryda mitt hem till nästa år.