I helgen har jag varit spårläggare på elit och högreklasstävlingar här i Falkenberg. Hjälpte även till som domarskrivare. Alltid roligt. Man lär sig mycket.

Efter dagen tävling blev jag sugen på att lägga ett litet spår på stubbåker till Ixi.  Åkte därför till Långås. Har en kompis som bor där och jag får lägga spår på hennes hyresvärds åkrar. La bara ett kort spår på hundra meter med 1 vinkel. Ett rent motivationsspår. Godis på eller under pinnarna samt i spåret. Gick jättebra.

I förra veckan var jag på en kvällstävling i lydnad med Ixi. Tyvärr så nollade vi ställandet under gång. På resterande moment så gick det bra. Poäng på mellan 8 och 9,5 förutom på linförigheten där vi fick en sexa. Resultat ett tredjepris eftersom jag hoppade över platsliggningen. Har nu 2 inbokade tävlingar samt planer på några till.