Varit på agilitykurs ikväll. Ixi var på hugget och pigg och framåt. Eftersom jag inte var med förra gången så fick jag och en till en genomgång av vad de tränade den gången, Däcket och långhoppet.  Var inget problem med någondera. Långhoppet var bara 2 brädor nu i början. Sedan fick vi testa slalom. 2 inlärningssätt förevisades. Dels det där man lockade hunden med godis igenom slalomen, och dels ett annat sätt som jag inte sett tidigare. Där man satte plastbågar mellan pinnarna som  ”styrde” hunden mellan slalompinnarna.  Verkar vara väldigt smidigt. Sedan var det lite bus också. En liten pincherliknande hund kom springande mot Ixi och Ixi var inte sen med att jaga efter. Det blev några vändor på planen innan vi lyckades fånga in dom  😆  På teoridelen så frågade jag lite om klassindelningen när det gäller höjden på hundarna. Jag vill ju inte gärna att Ixi hamnar i largeklassen om vi skulle ut och tävla, men det trodde instruktören att hon nog skulle slippa. Hon sa att det fanns mätsticka så vi skulle testmäta hundarna vid ett annat tillfälle.