Nytt år, och nu får man ta tag i hundträningen. Ixi fick i förrgår ett blodspår efter ett uppehåll på några veckor. ca 600 meter, som hon fixade bra. Stannade ibland och tittade på de 2 personer som gick efter oss i spåret, precis som hon undrade vad dom gjorde ute i skogen. Spåret gick så bra så att det nu är dags att göra det svårare för henne. Det betyder spår med längre liggtid. Anlagsspåret ligger ju i ca 12 timmar.  Jag har också anmält henne till rallylydnadskurs, men kommer att börja träna henne i förväg. Satsar ju på start i nybörjarklass nu i år. Smilla ska få starta avancerad klass, så där får jag också lägga in lite träning. Första start i April  🙂                                                                                                       Akki fyller snart 12 år. trots sin bisköldskörtelsjukdom som han opererades för. Funderar på att skicka iväg ett meil till veterinären på Blå Stjärnan och tala om det. Han kanske tycker det är intressant att få veta. Han var ju lite av en specialist på den speciella sjukdomen.

 

0 thoughts on “blodspår”

  1. Hej Sylvia, god fortsättning på det nya året! Vad kul med så mycket planer för hundarna för 2014. Tycker absolut du ska skriva till vet. på Blå stjärnan och berätta vad lyckosamt det blev för Akki. Själv sitter jag här med en ds p/s 9 veckor – helt underbar är hon. Jag gick ned i storlek denna gång, pga av mina rygg- och höftproblem, inbillar mig att det i alla fall blir lite lättare med en ds. Hon heter New Era’s South Carolina. Hälsningar från Kristina, Bromma

  2. Full rulle här! Har äntligen prövat viltspår med Flurre också. Hon tyckte det var lite skumt med blod i hennes personspår ;-). Det blir nog ngra fler under året. Kul att du är uppe i avancerad klass med Smilla i rallyn. Spännande med att starta ny klass. Och kul med kurs för lill-tösen. Tycker också du ska skriva till veterinären. Han är säkert intresserad. Det skulle jag vara om jag hade ett special fall.
    Hälsn
    Elizabeth m Fleur

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *